Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

kiev.unian.net

Четвер, 27 червня 2013, 16:45

Депутати міськради подолали вето Садового на перелік точок тимчасової торгівлі

Сьогодні на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати подолали вето міського голови стосовно пересувної тимчасової торгівлі, яке було ухвалене 30 травня.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Ухвалою, на яку наклав вето Андрій Садовий, затвердили перелік точок пересувної торгівлі у вихідні та святкові дні. За словами Гелени Пайонкевич, міський голова наклав вето тому, що на громадських слуханнях пропонували одну ухвалу, а на сесію винесли іншу.

Нагадаємо, що на сьогоднішньому пленарному засіданні був відсутній міський голова через участь у заходах, передбачених у рамках візиту віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула.

Окрім цього, на сесії 30 травня депутати Львівської міськради ухвалили рішення про надання земельної ділянки під забудову на вулиці Озаркевича 4-а для ТзОВ «Розвиток нерухомості». Андрій Садовий хоч і був проти цієї ухвали, не наклав на неї вето.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.