Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 27 червня 2013, 17:23

Шемчук планує бути головою Львівської ОДА до 2022 року

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук вважає, що хорошим фіналом його кар'єри чиновника стало б проведення Зимової олімпіади-2022 на Львівщині.  

Про це він заявив сьогодні, 27 червня, під час засідання оргкомітету з підготовки заявки до Міжнародного олімпіійського комітету про здобуття права на проведення в 2022 році зимових олімпійських та паралімпійських ігор в Україні, інформує кореспондент Варіантів.

Кажучи про важливість проведення зимових олімпійських та паралімпійських ігор в Україні у 2022 році, Шемчук наголосив:

"Я готовий над цим працювати і з процедурного боку, і в подальшому... Якщо, дасть бог, нам вдасться її зреалізувати, то, я думаю, що це хороший фінал навіть для моєї кар'єри. Я хотів би, щоб це стало реальністю".

Він додав, що, якщо Львівщина втратить шанс на проведення олімпіади у 2022 році, то "втратить своє майбутнє".

"Ми не маємо права втратити цей шанс", - наголосив Шемчук.

Нагадаємо, як повідомив сьогодні у Львові віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул, до листопада Україна повинна подати декларацію про заявку щодо проведення олімпіади до Міжнародного олімпійського комітету, а в березні 2014 року - саму заявку із каталогом файлів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.