Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ye.ua

Понеділок, 1 липня 2013, 12:01

Мільйонер Барщовський заплатить 95 тис грн через порушення природоохоронного законодавства

ТОВ “Яблуневий дар” має виплатити понад 95 тис. грн збитків, заподіяних державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства на користь Державного бюджету України та місцевого бюджету міста Городок.

Так вирішив Господарський суд Львівської області – повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з актом перевірки, проведеної у ТОВ “Яблуневий дар” екологічною інспекцією у Львівській області встановлено, що був відсутній спеціальний дозвіл на користування надрами, а дозвіл на спеціальне водокористування не був затверджений. Також на балансі підприємства знаходиться свердловина глибиною 28м, однак встановлено розбіжності з паспортними даними свердловини та даними у дозволі. З чого було зроблено висновок, що мова йде про два різні водопункти.

За самовільне видобування прісних вод “Яблуневому дару” нарахували до сплати 95 046 гривень штрафу. Також компанія має сплатити 950 грн державного мита та 236 грн витрат на інфрмаційно-технічне забезпечення судового процесу.

Власниками ТОВ “Яблуневий дар” є польське “ТБ Фрут Двікози” і Тарас Барщовський, чиї статки оцінюють в 141 млн доларів. 

Джерело: Наші Гроші. Львів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.