Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

news.bigmir.net

Вівторок, 2 липня 2013, 10:10

В аварії на Львівщині травмувалося четверо осіб

У Пустомитівському районі не розминулись дві іномарки. Як наслідок – постраждали четверо людей. Аварія трапилась учора, 1 липня, близько 01.40 години на автодорозі «Західний обхід міста Львова».

Про це Варіантам повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, водій іномарки «Ауді», 23-річний юнак, здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення із автомобілем «Сітроен», за кермом якого був 23-річний житель Дрогобича. 

Внаслідок ДТП четверо людей отримали травми. Це водій автомобіля «Ауді» та його пасажир - 21-річна дівчина, у яких медики діагностували забої. Після надання необхідної допомоги, їх відпустили додому. Також постраждали водій та пасажир автомобіля «Сітроен», 23-річний мешканець Дрогобича. Їх було госпіталізовано. У водія закритий перелом стегна, а у його пасажира – забій грудної клітки, тупа травма живота, забійні рани обличчя та перелом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.