Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

Варіанти.net

Середа, 16 травня 2012, 15:40

До Львова прибув перший рейс EuroLOT

Сьогодні, 16 травня, у новому терміналі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького приземлився перший літак авіакомпанії EuroLOT «Вроцлав-Львів».

«Для нас сьогодні дуже важливий день. Наша авіакомпанія реалізує два міжнародні рейси з Польщі до Львова. Маємо надію, що наша присутність пришвидшить подорож до Польщі, оскільки колись подорожувати зі Львова було або дорого, або довго», - розповів представник компанії EuroLOT Матеуш Кокошинський.

В свою чергу генконсул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд зазначив, що польсько-українські стосунки вимагають розбудови інфраструктури. «Тішусь, що нові авіалінії запрацювали на новому місці. Це нова цеглина співпраці між нашими державами», - додав він.

Окрім Вроцлава у львівському аеропорту відкриваються нові рейси до Кракова. Авіасполучення з Краковом буде проводитися чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці і щонеділі. Літаки до Вроцлава відлітатимуть щосереди і щонеділі.

Представники польської авіакомпанії обіцяють, що ціни на квитки будуть доступними – від 250 грн.

Зазначимо, на сьогодні з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького здійснюють рейси 10 іноземних та 3 українських авіаперевізники. Загалом є 10 міжнародних напрамки: Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага, Стамбул, Тімішора, Дортмунд та Венеція.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.