Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

np.pl.ua

Вівторок, 2 липня 2013, 14:33

На Львівщині викрали вулик з бджолами

Минулого місяця на Стрийщині 31-річний чоловік викрав вулик із бджолами, а коли його затримали, то з'ясували, що чоловік і до крадіжки мав декілька вуликів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Через два дні після крадіжки оперативники вирахували пасічника-крадія. Ним  виявися 31-річний мешканець сусіднього села. У своєму господарстві чоловік уже мав декілька вуликів. Думка про крадіжку   промайнула в голові молодика, коли той у пошуках грибів  мандрував лісом та   натрапив на чужу пасіку. Наступного дня втілив задумане: повантажив бджолиний будиночок на садову тачку та вирушив до дороги.  Звідти вже автомобілем довіз крадене додому.

«Але бджоли чомусь не вжалили крадія, а намагались покусати мене, коли я проводила  слідчі дії», - з посмішкою згадує слідчий, яка вела розслідування. Лейтенант міліції з повагою  додала: «Щоби бджіл водити, треба серцем їх любити й знати як з ними поводитись. А це як виявилось – ціла наука».

Дії крадія кваліфіковано за частиною 1 статті 185 КК України (крадіжка).            Кримінальний закон передбачає покарання за це правопорушення у вигляді  штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних  робіт на строк до двох років, або позбавлення  волі на строк до трьох років.

Наразі досудове розслідування завершено, незабаром долю молодика вирішуватиме суд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.