Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vse.rv.ua

Вівторок, 2 липня 2013, 15:36

Самбірські правоохоронці затримали кишенькового злодія

Нещодавно у Самбірський міськвідділ міліції звернулась жителькаСтаросамбірського району із заявою про крадіжку. Жінка повідомила, що у неї невідома особа викрала гаманець з грошима та банківськими картками.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

За вказаним фактом одразу ж було відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України. Правоохоронці розпочали реалізацію заходів з метою встановлення особи, яка вчинила крадіжку.

У результаті проведених оперативних заходів, працівники міліції виявили і затримали правопорушника. Ним виявився 34-річний житель Дрогобицького району. Привласнивши чужий гаманець, зловмисник витягнув з нього 930 грн, а потім з однієї банківської картки зняв 500 грн. При цьому, молодик скористався пін-кодом, який був при картці у гаманці. За такі протиправні дії крадія притягнуто до кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.