Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

yak-prosto.com

Вівторок, 2 липня 2013, 16:51

Влада знову намагається проштовхнути «вексельний» законопроект, ? нардеп

Після провальної спроби проштовхнути законопроект щодо реструктуризації бюджетної заборгованості за допомогою фінансових векселів, влада просуває «новий старий» проект закону.

Про це повідомив нардеп від "Батьківщини" Андрій Пишний, передає прес-служба "Батьківщини".

Пишний нагадав, що перша спроба внести зміни до Державного бюджету на 2013 рік щодо реструктуризації бюджетної заборгованості за допомогою фінансових векселів провалилася – відповідний законопроект № 2846 не було ухвалено під час голосування 14 травня цього року: «Проте влада не зупинилася на цьому і просуває «новий» старий» проект – № 2290а».

За його словами, новий проект закону має «декоративні відмінності від попереднього «вексельного» законопроекту № 2846: «Зокрема, він пропонує встановити строк обігу векселів до 5 років, з дохідністю, що не перевищує 5%. Але по суті це той самий законопроект, який несе в собі ті самі ризики для фінансової системи держави».

Андрій Пишний наголосив, що сьогодні стан державних фінансів в Україні є критичним: «Криза неплатежів досягла свого апогею. Кошти, які потрібні громадам для виживання, «зависають» на рахунках Державної казначейської служби. Інакше, як паралічем фінансової системи, цю ситуацією не назвеш».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.