Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 2 липня 2013, 17:11

Відтепер адміністративні послуги можна отримати у 86 відділеннях "Укрпошти" Львівщини

В рамках виконання завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього бізнесу, а також налагодженої співпраці між облдержадміністрацією та Львівською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» створено центральний пункт дистанційного надання адміністративних послуг і 86 місць на базі поштових відділень області.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, 50 таких поштових відділень є у місті Львові та 36 у Буському, Пустомитівському, Турківському районах (по 10 поштових відділень у кожному) та Дрогобицькому районі (6 поштових відділень).

За посередництвом пошти можна отримати 29 адміністративних послуг. Такими послугами, зокрема, вже скористалися 153 особи. Наголосимо, що на сьогодні також триває активна робота із розширення можливості отримання адміністративних послуг через усі відділення поштового зв’язку області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.