Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vkurse.ua

Середа, 3 липня 2013, 12:15

Прокуратура зацікавилась ще одним організатором грального бізнесу на Львівщині

Прокуратура притягнула до кримінальної відповідальності ще одного організатора незаконного грального закладу.

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, на початку квітня поточного року правоохоронці в с. Муроване, Пустомитівського району та у Сихівському районі м. Львова викрили діяльність протизаконних закладів, де за допомогою гральних  автоматів та комп’ютерів із спеціальним програмним забезпеченням надавались послуги з організації азартних ігор.

Під час обшуків у цих приміщеннях вилучено 22 персональних комп’ютери, 17 гральних автоматів та близько 2 тис. грн коштів отриманих від незаконної діяльності.

 За процесуального керівництва прокуратури Львівської області встановлено організатора обох гральних закладів. Ним виявився 28-ми річний мешканець Львова, до слова, раніше вже судимий за скоєння аналогічних злочинів.

Відтак 27 червня згаданій особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 203-2 КК України, а обвинувальний акт щодо нього скеровано до суду.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень йому загрожує штраф до вісімсот п’ятдесяти тисяч гривень із конфіскацією грального обладнання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.