Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vkurse.ua

Середа, 3 липня 2013, 14:10

Прокуратура запевняє, що виселення мешканців гуртожитку ЛАЗу можливе лише за судовим рішенням

Сьогодні у ЗМІ з’явилась інформація, у якій наводяться факти протиправних дій адміністрації ТзОВ “Львівавтокомплектація” з приводу самоуправного виселення мешканців гуртожитку на вул. Володимира Великого,16 із займаних кімнат.  

Щоправда, як повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова, прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом вчинення службовими особами ТзОВ «Львівавтокомплектація» кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365-1 КК України (перевищення повноважень службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми). Йдеться про порушення житлових прав мешканців гуртожитків, в тому числі зазначеного вище, у яких проживають працівники автобусного заводу.

Досудове розслідування проводиться слідчим відділом Сихівського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури цього району.

Відтак прокурором Сихівського району м. Львова з урахуванням вимог кримінально-процесуального законодавства дано відповідні вказівки органам внутрішніх справ щодо перевірки викладених фактів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.