Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

isport.ua

Середа, 3 липня 2013, 14:47

Mini Countryman WRC вартістю півмільйона доларів виступить на "Ралі Галіція" на Львівщині (+ВІДЕО)

12-13 липня у Львівській області відбудеться кубок Європи з ралі "Х ралі Галіція", де екіпаж української команди Ascania Racing Team Олексій Кікірєшко-Сергій Ларенс виступатиме на автомобілі класу WRC.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Цього року гонка матиме статус Чемпіонату України, Білорусі та кубка Європи. У списку учасників вже з'явився італійський екіпаж Bresolin Edoardo-Rudy Pollet на автомобілі Peugeot 207 S2000.

Наразі заявилося 47 екіпажів та 10 команд з п'яти країн світу.

Українська команда Ascania Racing Team в класі 2 виступить на автомобілі Mitsubishi Lancer та Mini Countryman WRC. 

Український екіпаж Олександр Салюк-Євген Червоненко виступатимуть під казахським прапором на Skoda Fabia S2000.

Організатори гонки заявили, що цього року додадуть до минулорічного маршруту нову спецділянку.

Біля СД будуть облаштовані дві фан-зони, а виїзд до Миколаївського та Жидачівського районів забезпечать автобуси від Монументу слави у Львові 13 липня о 07:30.

Крім цього, на церемонії відкриття гонки біля Оперного театру, розігруватимуть поїздку з єдиним заслуженим майстром спорту України Олесандром Салюком старшим.

Церемонія відкриття ралі відбудеться 12 липня перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької, що на проспекті Свободи о 19:30.

Організатори гонки закликають бути уважними під час автоперегонів, адже бойові автомобілі їдуть з великою швидкістю. Зокрема потрібно обрати безпечну позицію для перегляду гонки та не ставати на зовнішньому радіуси поворотів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.