Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

4vlada.com

Середа, 3 липня 2013, 16:23

З початку року 174 суб’єкти підприємницької діяльності Галицького району Львова підвищили зарплату працівникам

У січні-червні 2013 року проведено 22 зустрічі при районній державній адміністрації, на яких заслухано 192 керівників підприємств. Із них підвищили рівень виплати заробітної плати 174 суб’єкти підприємницької діяльності.

Про це повідомляє ДПІ у Галицькому районі.

Додатково надійшло до бюджету 58 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Легалізовано трудові відносини 102 найманих працівників з роботодавцями.

За шість місяців 2013 року проведено 15 перевірок платників податків, які виплачували заробітну плату та інші доходи з порушенням чинного податкового законодавства, за результатами яких донараховано податку на доходи фізичних осіб у сумі 157,1 тис. гривень.

Також на зустрічах обговорювалось питання, що з 1 січня 2013 року суб’єктам господарювання необхідно подавати до органів Міністерства доходів і зборів електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків РРО. Проінформовано, що наказом Міністерства доходів і зборів України від 26.04.2013р. №82 затверджено в новій редакції Державний реєстр розрахункових операцій. Державний реєстр РРО містить інформацію щодо кожної моделі РРО: назва, версія внутрішнього програмного забезпечення, найменування заявника та виробника, термін первинної реєстрації в органах Міндоходів України, дата й номер рішення про включення до Державного реєстру, а також сфера застосування відповідного РРО.

Працівники ДПІ у Галицькому районі м.Львова повідомили, що відтепер платники податків, які отримали ключі електронного цифрового підпису, можуть подавати звітність в електронному вигляді до органів ГУ Міндоходів у Львівській області, статистики, Пенсійного фонду.

Усі бажаючі отримати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису можуть це зробити у секторі реєстрації користувачів при Акредитованому Центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту (АЦСК ІДД) Міндоходів, який розташований у приміщенні Центру обслуговування платників податків м.Львова за адресою: 79003, м.Львів, вул.Стрийська, 35, каб.136, тел.: (032) 297-39-85, (032) 297-39-89.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.