Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

kiev.olx.com.ua

Середа, 3 липня 2013, 17:39

Чиновники Садового збирають "данину" з власників МАФів, ? Гутник

Працівники Франківської районної адміністрації Львова вимагають гроші від власників МАФів, розташованих на перехресті вул. Наукова – Симоненка, нібито "на облаштування велодоріжки". У разі відмови районна адміністрація присилає екскаватор, який обкопує МАФ ровом.

Про це 2 липня 2013 року повідомив голова постійної депутатської комісії архітектури та охорони історичного середовища Львівської міської ради свободівець Андріян Гутник.

За словами депутата, неофіційно підприємці розповідають про "таксу" – 5 тисяч гривень, які вимагають сплатити за так званий "благоустрій території".

"З цього приводу я скерував депутатське звернення прокурору Львова та начальнику ГУ УМВСУ у Львівській області з вимогою перевірити законність дій посадовців Франківської районної адміністрації. Переконаний, що бізнес повинен нести соціальне навантаження та сприяти належному благоустрою територій, але такі справи не можна вирішувати шантажем та погрозами, як це звикли робити чиновники Садового", – зазначив Андріан Гутник.

Свободівець також наголосив, що вимагатиме звіту чиновників про стан спорудження велодоріжок у Львові. "Міський голова Андрій Садовий укотре демонструє свою неефективність в управлінні містом. Навіть таку добру ідею як розбудова мережі велодоріжок він примудрився зіпсувати. По-перше, їх (велодоріжки) прокладають без жодних погоджень та без цілісної схеми, по-друге, роботи виконують неякісно. І найважливіше – маючи ґрантове фінансування, чомусь вимагають гроші від підприємців. Складається враження, що на цьому банально хочуть відмити кошти".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.