Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 4 липня 2013, 12:35

ПАТ "Миколаївцемент" досягло 1000-денного рубежу без нещасних випадків

Компанія «Лафарж Україна», що представлена у Західній Україні підприємством ПАТ «Миколаївцемент», у червні відсвяткувала 1000 днів, відпрацьованих без нещасних випадків і травматизму.

Окрім впровадження комплексної системи з ОП на підприємстві: захисного одягу для працівників, інвестицій у створення безпечних робочих місць, навчання зі стандартів ОП, обміну хорошими практиками серед працівників та з іншими заводами Групи, цього року  Компанія поширила свою діяльність щодо ОП й за межі підприємства, тобто на всі інші сфери життя працівників та їхніх родин: побут, перебування на дорозі, домашню роботу, відпочинок.

Підсумки роботи, яка забезпечила нам таке досягнення, Компанія підсумувала на Дні відкритих дверей, що відбувся 27 червня на ПАТ «Миколаївцемент» під гаслом «Поєднай безпеку вдома і на роботі».

“Такого успіху вдалося досягнути тривалою, відповідальною і наполегливою щоденною роботою кожного з працівників, яка спрямована на дотримання усіх вимог і правил з охорони праці та здоров’я. Зазначу: якщо в минулому на підприємстві траплявся в середньому 1 нещасний випадок у році, а тепер ми відпрацювали майже 3 роки без травм, то можемо стверджувати, що таким чином нам вдалося зберегти здоров’я чи навіть життя трьох людей” – сказав Гюнтер Сметана, президент «Лафарж Україна» у своєму святковому зверненні до гостей Дня відкритих дверей.

Досягнення ПАТ «Миколаївцемент» стало приємною звісткою і для керівництва компанії «Лафарж». Голова правління й президент Бруно Лафон надіслав на адресу нашоготпідприємства вітального листа, в якому містилося підтвердження про те, що ПАТ «Миколаївцемент» і надалі залишається членом елітного Клубу досконалості з охорони праці «Лафарж».

Довідка: 

Про Публічне акціонерне товариство «Миколаївцемент»

Публічне акціонерне товариство «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року.

Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2012 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено майже 800 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012. Кількість працівників – 536.

Підприємство займає міцну позицію на національному ринку цементу. Природним ринком збуту є західний регіон України.

З 1999 року завод є частиною Групи Lafarge – світового лідера у галузі будівельнихматеріалів.

 

Про «Лафарж» в Україні                                                                                                   

Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. Сьогодні «Лафарж Україна» представлена ??двома бізнес-напрямами – «Щебінь» (представник ТОВ «ККНК «Технобуд»), до складу якого входять 3 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях і «Цемент» (представник ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області.

Раніше Компанія "Лафарж" оголосила про продаж свого цементного бізнесу в Україні міжнародній компанії "CRH". Угоду продажу-купівлі буде подано на затвердження до відповідних органів влади в Україні. Транзакцію заплановано завершити протягом поточного року. Група «Лафарж» і надалі залишається в Україні власником трьох щебеневих кар’єрів, продукція яких поставляється на ринки України, Росії та Польщі.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії www.lafarge.ua 

 

Про «Лафарж»

Група «Лафарж» є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів. Вона налічує 65 000 працівників у 64 країнах. У 2012 році обсяги продажів Компанії склали 15,8 млрд. євро. Займаючи провідні позиції в усіх напрямах своєї діяльності – виробництві цементу, щебеню  та бетону, Група робить вклад у будівництво міст по всьому світу завдяки інноваційним рішенням, що дозволяють робити житло доступнішим, забудову компактнішою, споруди довговічнішими, будівлі красивішими, а інфраструктуру досконалішою.

Володіючи провідним у світі центром дослідження будівельних матеріалів, «Лафарж» закладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає Компанії впроваджувати екологічно раціональне будівництво та архітектурну креативність. З 2010 року група «Лафарж» входить до Індексу Доу Джонса, першого світового критерію стійкості, завдяки ефективним діям у напрямі сталого розвитку.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті Компанії www.lafarge.com

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.