Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

news.ub.ua

Четвер, 4 липня 2013, 12:54

Нардепи з Львівщини просять Азарова повернути Львову кошти за ремонт доріг до Євро-2012

Народні депутати з об’єднання «Львівщина» у Верховній Раді України скерували колективне звернення до прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням внести зміни до Держбюджету на 2013 рік та виділити Львову понад 153 млн. грн. Йдеться про заборгованості міста Львова перед підрядними організаціями, які виконали ремонтні роботи доріг в рамках підготовки міста до проведення чемпіонату Євро-2012.  

Про це Варіанти повідомила прес-служба нардепа Михайла Хмеля.

Звернення підписано Михайлом Хмілем, Ігорем Васюником, Степаном Кубівим, Ярославом Гінкою, Ярославом Дубневичем, Олегом Канівцем, Василем Пазиняком, Романом Іликом та Степаном Курпілем.

"Звертаємося до Вас у зв'язку з проблемою наявності непогашеної заборгованості міста Львова перед підрядними організаціями в рамках підготовки міста до проведення чемпіонату Євро - 2012 та, зокрема, виконання вимог УЄФА по транспортному забезпеченню міста.

У Львові було проведено значний обсяг робіт по реконструкції та ремонту комунальних доріг, які з'єднують в’їзди в місто зі стадіоном, аеропортом та центральною частиною міста. Відповідно до Державної цільової програми з підготовки до Євро - 2012 для міста Львова були передані бюджетні асигнування з Державного бюджету на реконструкцію та ремонт міських доріг у 2011 році на суму 255 млн. грн., у 2012 році - на 200 млн. грн", - йдеться у зверненні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.