Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

dpsu.gov.ua

Четвер, 4 липня 2013, 13:10

20-річний чоловік провозив сигарети в Польщу, але коли його наміри викрили – почав втікати

Сьогодні вночі прикордонники Мостиського загону впіймали чоловіка, який перевозив заборонену кількість сигарет, а після того як його скерували на детальніший огляд автомобіля, розвернув автомобіль та почав втікати.

Про це Варіантам повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Прикордонникам Мостиського загону довелося діяти за командою «Бар’єр», для того щоб затримати транспортний засіб та не дати йому можливості втекти.

Автомобілем «Ауді» польської реєстрації з України в Польщу виїжджав наш співвітчизник. Для перетину кордону він обрав пункт пропуску «Краковець». У ході оформлення охоронці кордону та працівники митниці звернули увагу, що 20-річний молодик помітно хвилюється, тому його автомобіль вирішили оглянути ретельніше.

Водію запропонували прослідувати в бокс для поглибленого огляду транспортних засобів. Проте українець розвернув свій автомобіль та спробував втекти з пункту пропуску назад в Україну ігноруючи вимоги прикордонних нарядів.

Для зупинки втікача задіяли засіб примусової зупинки транспортних засобів, після чого порушника вдалося затримати. Чому чоловік намагався втекти стало зрозумілим під час поглибленої перевірки, адже у його автівці знайшли майже 500 пачок цигарок «Classic», що були приховані в задніх дверях, під покриттям підлоги та заднім сидінням.

Наразі на українця складені адміністративні протоколи за порушення режиму в пункті пропуску та злісну непокору прикордонникам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.