Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

usester.com.ua

Четвер, 4 липня 2013, 14:47

Східниця буде курортом державного значення

На виконання Доручення Януковича щодо  підготовки законопроекту про оголошення природних територій курорту Східниця курортом державного значення, у Львівській ОДА відбулась розширена нарада.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Під час наради обговорювалися питання проведення санітарно-епідеміологічної експертизи матеріалів для оголошення природних територій курорту Східниця курортом державного значення, винесення за межі І-ої зони санітарної охорони округу пансіонату «Гуцулка», проведення хімічних аналізів води свердловини №4-С на глибині 73,0 м та можливі наслідки включення територій НПП «Сколівські Бескиди» до складу курорту.

За результатами наради перший заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Матолич дав  доручення щодо забезпечення організації належної співпраці з відповідними інституціями та установами, які  причетні до підготовки матеріалів для оголошення курорту Східниця курортом державного значення,  а також належного контролю за ходом виконання Доручення Президента України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.