Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

uanews.lviv.ua

П'ятниця, 5 липня 2013, 12:25

У Львові жартівник повідомив про "замінування" залізничного вокзалу

4 липня о 22:38 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області надійшло повідомлення про те, що у г. Львові, пл. Двірцева, 1 заміновано Головний залізничний вокзал.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Львівської області.

Особа, котра повідомила про замінування, особливих вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висунула. На місце події оперативно виїхали Львівські рятувальники, представники правохоронних органів та відповідні служби міста. Для забезпечення безпеки громадян з приміщення вокзалу вогнеборці вивели 160 осіб та 40 працівників вокзалу.

З метою виявлення вибухонебезпечного пристрою фахівці вибухотечнічного відділу МВС обстежили приміщення вокзалу та прилеглих територій. В результаті пошукових робіт, які завершили о 01:10, вибухового пристрою не виявлено.

Загалом до операції залучено 70 фахівців та 14 одиниць техніки. У зв’язку з повідомленням про замінування рух поїздів не припинявся.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.