Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

aristarova.blogspot.com

П'ятниця, 5 липня 2013, 13:40

Директор бази відпочинку на Львівщині відповість за утримання в неволі бурого ведмедя

Держінспекторами з ОНПС Львівської області здійснено позапланову перевірку ТзОВ база відпочинку «Шепільська» на предмет дотримання ними вимог природоохоронного законодавства. В результаті перевірки встановлено, що на території бази відпочинку утримуються в неволі дикі тварини, в тому числі одна особина бурого ведмедя, що занесений до Червоної книги України.

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області.

Висота вольєру для утримання тварини становить близько 240 см, що є порушенням норм утримання згідно додатку до «Порядку утримання та розведення диких тварин, які перебувають у стані неволі або напіввільних умовах» (висота вольєру повинна становити не менше 300 см).

В ході перевірки директора ТзОВ база відпочинку «Шепільська» притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Інформацію про факт правопорушення скеровано в прокуратуру Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.