Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

wall.alphacoders.com

П'ятниця, 5 липня 2013, 10:49

Азаров божиться, що наступні два роки хліб не дорожчатиме

Прем'єр-міністр України Микола Азаров запевнив, що в найближчі два роки ціни на хліб будуть стабільними - Уряд продовжує політику збільшення соціальних гарантій та цінової стабільності на основні продукти харчування.

Про це Азаров написав на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, що цього тижня, в рамках відкриття другої черги найпотужнішого в Європі хлібокомбінату недалеко від міста Васильків Київської області, був підписаний меморандум про стабільність цін на хліб і хлібобулочні вироби на найближчі два роки між керівниками найбільших торгових мереж, підприємств з виробництва хліба та хлібобулочних виробів та керівниками п'яти областей (Луганської, Харківської, Полтавської, Київської та м. Києва).

«У моїй присутності керівники найбільших торгових мереж, підприємств з виробництва хліба та хлібобулочних виробів і керівники п'яти регіонів (Луганської, Харківської, Полтавської, Київської областей та м. Києва) підписали меморандум про стабільність цін на хліб і хлібобулочні вироби на найближчі два роки. Це дуже важлива угода, яка передбачає зобов'язання двох сторін (з одного боку - влади, а з іншого боку - виробників і торгових мереж) забезпечувати цінову стабільність на один з найважливіших продуктів харчування», - сказав Микола Азаров.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.