Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

p-p.com.ua

Понеділок, 8 липня 2013, 11:08

Протягом вихідних зафіксовано 4 факти укусів змій на Львівщині

Протягом суботи, 6 липня, на Львівщині зафіксували 4 факти укусів змії. Серед постраждалих є 11-річна дитина.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так у селі Козьова Сколівського району на приватному подвір’ї змія вкусила в стопу правої ноги дитину, 2002 року народження. Потерпілого в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні.

Також на Сколівщині в селі Плав’є Сколівського району на полі змія вкусила в стопу лівої ноги місцеву мешканку, 1985 року народження. Потерпілу в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні. 7 липня медики відпустили до дому постраждалу.  

У селі В’язова Жовківського району в лісі змія вкусила в палець правої руки жительку м. Жовква, 1957 року народження. Потерпілу у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення Жовківської центральної районної лікарні.

Також у селі Сасів Золочівського району в лісі змія вкусила в руку місцевого жителя, 1985 року народження,. Потерпілого у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення Золочівської центральної районної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.