Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

Понеділок, 8 липня 2013, 12:21

На Львівщині викрили крадіїв пального з нафтопроводу

Правоохоронці припинили діяльність злочинної групи, якою було організовано систему викрадення дизпалива із нафтопродуктопроводу, що проходить через Львівську область. 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Злочинців затримали на світанку під час викрадення чергової партії дизпалива. Правоохоронці вилучили бочки заповнені нафтопродуктами, а також затримали вантажівку, яку зловмисники використовували у злочинних цілях.

Встановлено замаскований відвід від нафтопродукту довжиною декілька кілометрів, прокладений до сількогосподарських угідь колишньої селянської спілки, де було облаштовано спеціальну площадку із насосами, шлангами та іншим пристосуванням для перекачування викраденого дизпалива.

Встановлено причетність до скоєння злочину більше десятка осіб – мешканців Городоцького, Пустомитівського та Самбірського районів львівської області.

Слідчим управління відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 292 (Пошкодження об’єктів магістральних нафтопродуктів) та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.