Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

ridna.ua

Четвер, 17 травня 2012, 09:35

У Львові відбувся останній семінар із питань захисту прав інтелектуальної власності під час підготовки до Євро-2012

16 травня 2012 року у Львові відбувся останній із серії регіональних науково-практичних семінарів, присвячених питанням набуття та захисту прав інтелектуальної власності Об'єднання європейських футбольних асоціацій (УЄФА) та його комерційних партнерів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Такі семінари за участю фахівців державної системи правової охорони інтелектуальної власності організовувалися регулярно з 2009 року й саме в тих містах, у яких відбуватимуться матчі чемпіонату з футболу Євро-2012. Учасники заходів обговорили широке коло актуальних питань та проблемних ситуацій, пов'язаних з підготовкою до чемпіонату з футболу Євро-2012.

У заході взяли участь фахівці державної системи правової охорони інтелектуальної власності України, представники Львівської облдержадміністрації, правоохоронних органів, Львівської обласної митниці, патентні повірені, ЗМІ та інші зацікавлені особи.

Під час семінару обговорено практичні питання організації захисту прав інтелектуальної власності УЄФА під час проведення фінального турніру чемпіонату Європи з футболу УЄФА Євро – 2012™.

Відкрив захід заступник Голови Державної служби інтелектуальної власності України Володимир Дмитришин. Він ознайомив присутніх з основними заходами, які проводяться Державною службою у напрямі забезпечення набуття й захисту прав інтелектуальної власності УЄФА та його комерційних партнерів.

Від Львівської митниці на семінарі виступив Ярослав Сапрук, головний інспектор сектора з питань захисту прав інтелектуальної власності, який доповів аудиторії про можливості Державної митної служби України у питанні захисту прав інтелектуальної власності УЄФА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.