Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 8 липня 2013, 15:19

Садовий запевняє, що дороги у Львові відремонтують вчасно

Дороги які ремонутують за кошт бюджету, попри проблеми з виплатами казначейства відремонтують вчасно.

Про це на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зокрема дорогу на вулиці Горбачевського завершать до кінця поточного місяця. Варшавську та Січових Стрільців (від Словацького до Костюшка) також завершать робити цього місяця. До кінця серпня ремонтуватимуть також вул. Січових Стрільців (від Костюшка до Гнатюка) та Пекарську.

"Роботи будуть проводитися чітко за графіком. Хоча дороги на вулицях Варшавській, Січових Стрільців, Пекарській та Горбачевського проводять за бюджетні гроші, і казначейство повільно перепускає невеличкі суми", – заявив міський голова Андрій Садовий.

За словами міського голови, графіки робіт розраховували із запасом, тому проблеми з казначейством не сильно вплинуть на терміни виконання ремонтних робіт у Львові.

Як зазначив Андрій Садовий, львів'яни не відчувають проблем з виплатами казначейства – зарплати та відпускні виплачуюють вчасно.

Нагадаємо, що ремонт вулиці Січових Стрільців, Пекарській та Горбачевського припиняли через невиплати казначейства.

Також сьогодні після 18.00 год на ремонт закривають вулицю Б.Хмельницького на ділянці від площі Осмомисла до Мулярської та вулицю Замарстинівську на ділянці від Мулярської до Гайдамацької.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.