Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 8 липня 2013, 15:48

На сесії міськради повернуться до питання щодо двоставкового тарифу

18 липня, на пленарному засіданні Львівської міськради знову розглянуть ухвалу стосовно двоставкового тарифу у Львові.

Про це на брифінгу повідомив міський голова Андрій Садовий.

За словами Андрія Садового, тепловики переконують, що саме двоставковий тариф дає змогу проводити в місті у літній період активну ремонтну кампанію з заміни теплових мереж на ізольовані, що надалі дає економію в ресурсах  і втрати зменшуються з 40% до 6-7%.

"Це питання надзвичайно важливе для підприємства, для людей, які там працюють, для громади. Я хочу особисто бути присутнім, коли це питання буде розглядатись. Попередньо на пленарному засіданні я не міг брати участь,  бо тоді відбувалась Колегія міністерства регіонального розвитку, був присутній Віце-прем’єр-міністр. Я хочу послухати усі аргументи, щоб ми були у збалансованій позиції", - повідомив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що 27 червня депутати Львівської міськради скасували ухвалу виконавчого комітету міськради щодо впровадження двоставкового тарифу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.