Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

life.pravda.com.ua

Вівторок, 9 липня 2013, 10:26

На весіллі у Жовкві отруїлося п'ятеро осіб

У період 7 - 8 липня 2013 року до інфекційного відділення Червоноградської центральної міської лікарні з ознаками харчового отруєння було госпіталізовано п’ятеро осіб.

Про це повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

У тому числі серед постраждалих була одна дитина, 2005 року народження.

За попередньою інформацією усі постраждалі брали участь у весіллі, яке відбулось 6 липня в ресторані «Акварель» у м. Жовкві. 

 Госпіталізовані – мешканці м. Соснівка Червоноградської міської ради (3 особи), мешканка с. Гута Волинської області та мешканець м. Брест (громадянин Республіки Білорусь). Потерпілим проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан потерпілих середньої важкості.

 Причини спалаху інфекції встановлюються. Фахівцями Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області проводиться епідрозслідування за фактом події. Ситуація контрольована.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.