Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

novipetrivtsi-rada.gov.ua

Вівторок, 9 липня 2013, 11:34

На Львівщині правоохоронці провели рейд і затримали підлітків з алкоголем

Під час операції «Літо -2013» у Червонограді працівники міліції затримали чотирьохнеповнолітніх, які розпивали спиртні напої у громадському місті.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Таким чином, на території  прилеглій до однієї із Червоноградських шкіл старшим оперуповноваженим ВКМСД було виявлено чотирьох дівчат, які розпивали алкогольні напої у громадському місці.

На усіх правопорушниць складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 178 КУпАП (Розпивання алкогольних та слабоалкогольних напоїв у громадському місці або поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль,- тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Враховуючи те, що двоє із компанії дівчат є повнолітніми, і саме вони придбали алкоголь та довели двох інших до стану сп’яніння на них складено адміністративні протоколи за ст.180 КУпАП (Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння батьками неповнолітнього, особами, які їх замінюють, або іншими особами - тягне за собою накладення штрафу від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Як пояснили дівчата їхнім подругам скоро виповниться 18 років, а тому вони думали, що їм уже можна вживати спиртні напої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.