Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loveprint.com.ua

Вівторок, 9 липня 2013, 13:21

Львівський Кластер ІТБП став партнером з Турецькими авіалініями

Львівський Кластер ІТБП та Турецькі Авіалінії підписали партнерську угоду про співпрацю. Відповідно до домовленостей, працівники компаній-членів Кластеру ІТБП зможуть отримувати знижку на службові та персональні авіаперевезення.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Співпраця партнерів відбувається у рамках Кластерної програми лояльності IT-BPO Club та Преміум-програми корпоративного клубу Turkish Airlines.

«Співпраця компаній Кластеру ІТБП та авіакомпаній є пріоритетною у розвитку нашого бізнесу, так як здебільшого компанії-члени Кластеру працюють із закордонними замовниками, та потребують частих візитів до них. Ми також піклуємося про особисті потреби працівників галузі, тому в нашій домовленості з Турецькими Авіалініями, ми приділили окрему увагу цьому питанню. З 1 вересня кожен працівник зможе також використовувати знижки для приватних поїздок без жодних обмежень», – зазначив Степан Веселовський, виконавчий директор Кластеру ІТБП.

Нагадаємо, для того, щоб скористатися знижкою потрібно бути власником картки «IT-BPO Club». Всі працівники компаній-членів Кластеру отримають таку картку з 1 вересня 2013 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.