Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

yak-prosto.com

Вівторок, 9 липня 2013, 13:39

Ректор львівського університету сплатить міськраді 243 тис грн заборгованості

Господарський суд Львівської області вирішив стягнути з ТОВ “Хризоліт” на користь департаменту економічної політики Львівської міської ради майже 243,9 тис. грн заборгованості зі сплати пайового внеску на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з рішенням суду, у квітні 2009 року було укладено договір №37 про сплату інвестиційного внеску. Відповідно до цього договору ТОВ “Хризоліт” зобов’язане було сплатити інвестиційний внесок у сумі 100,8 тис. грн (І черга) та 168 тис. грн (ІІ черга). Останній платіж потрібно було внести до 31 грудня 2011 року.

Товариство сплатило лише 25 тис. грн, внаслідок чого виникла заборгованість в розмірі майже 243,9 тис. грн. Міськрада зверталася письмово з проханням сплатити кошти, утім на лист не відповіли, гроші не перерахували.

Власником ТОВ “Хризоліт” є Лариса Янковська, ректор Львівського університету бізнесу і права. Згідно з ЄДРПОУ, основним видом діяльності є здавання в оренду власного нерухомого майна. На момент підписання договору власником була Людмила Осипенко, і основним видом діяльності була роздрібна торгівля пальним.

Джерело:Наші Гроші. Львів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.