Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

rus.ruvr.ru

Вівторок, 9 липня 2013, 15:28

Депутати Львівської облради поїдуть дивитись на "Шеврон" в Польщі за рахунок обласного бюджету

Депутати облради відвідають буровий майданчик компанії "Шеврон" у Замостському повіті в південно-східній Польщі на запрошення регіонального директора ТОВ "Шеврон Україна" Пітера Кларка, проте фінансуватиме поїздку Львівська обласна рада.  

Про це сьогодні, 9 липня, йшлося на засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

Як зазначив голова постійної комісії Олексій Балицький, Пітер Кларк запросив 8 представників облради відвідати місто Гоцерадув у Польщі, де працює "Шеврон". Згідно зі зверненням, "Шеврон" не може фінансувати поїздку депутатів, позаяк це буде порушенням українського антикорупційного законодавства.

Відтак депутати запропонували профінансувати поїздку за рахунок коштів облради, передбачених на відрядження.

До складу групи осіб, що поїдуть за кордон, увійдуть 4 представники комісії з екології, решта учасників визначиться пізніше. Так само пізніше буде уточнена дата поїздки.

Окрім цього, депутати вирішили звернутись до голови Львівської облради, аби той дав доручення на одному із засідань комісії виступити тим представникам облради, що брали участь у поїздці до США для ознайомлення з роботою "Шеврону".

Нагадаємо, 18 червня у Львові радник міністра екології Олександр Проскуряков порадив депутатам Львівської облради подивитись на видобуток сланцю в Пенсильванії у США. Кілька представників Львівської облради дійсно взяли участь у ознайомлювальніій поїздці до цього штату.

Нещодавно Кабмін продовжив до 24 серпня 2013 року термін укладання угоди щодо розподілу продукції з компанією Chevron Ukraine BV на Олеській газовій площі.

У травні 2012 року компанія Шеврон виграла тендер на розробку Олеського родовища сланцевого газу.

Ввести у експлуатацію родовище планують у 2015 році.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.