Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 9 липня 2013, 15:56

Кличка стурбувала робота екологічної комісії Львівської облради

Народний депутат України Віталій Кличко звернувся з депутатським зверненням до Львівської облради, в якому просить дати роз'яснення щодо погодження на геологічне вивчення та видобування мінеральних вод Східницького родовища мінеральних вод КП "Східницькі джерела", які довгий час підприємству не надає постійна комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації.  

Це звернення розглядалось на засіданні комісії сьогодні, 9 липня, інформує кореспондент Варіантів.

Голова комісії Олексій Балицький зазначив, що проблема полягає в тому, що в підприємства немає всіх необхідних документів, аби погодити йому видобування.

Він додав, що від комісії вимагають надати два погодження на вивчення на видобування, тоді як державна ліцензія може бути лише одна. При цьому, за словами Балицького, з юридичного боку, можна-таки надати два погодження, проте екологічна карта землі все одно буде видаватись в одиничному екземплярі.

Відтак комісія вирішила звернутись до Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА, аби там ще раз надали роз'яснення щодо процедури погодження дозволів.

Нагадаємо, раніше КП "Східницькі джерела" погрожувало пікетувати Львівську облраду, звинувачуючи останню в затягуванні процесу на надання йому дозволів на видобуток мінеральної води на території Східниці.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.