Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

volynpost.com

Вівторок, 9 липня 2013, 16:30

Рівень злочинності в області є одним з найнижчих в Україні, ? прокурор Львівської області

Упродовж першого півріччя 2013 року правоохоронними органами Львівщини розпочато 39 кримінальних справ проти корупційних правопорушень.

Про це заявив під час проведення розширеного засідання колегії прокуратури Львівської області за підсумками роботи у I півріччі прокурор Львівської області Олег Василенко.

Закінчено досудове розслідування із скеруванням обвинувальних актів до суду в 35 кримінальних провадженнях стосовно 48 осіб.

Як зазначив прокурор Львівської області, серед людей притягнутих до відповідальності були працівники митної служби, органів внутрішніх справ, системи охорони здоров’я, освіти та суду.

Також за 6 місяців поточного року до відповідальності за адміністративно карні корупційні прояви спеціально уповноваженими суб’єктами складено 56 протоколів про корупційні правопорушення.

Серед осіб, яких притягнуто до відповідальності, - працівники органів внутрішніх справ, податкової міліції, посадові особи районних державних адміністрацій, в тому числі, голова Бродівської районної державної адміністрації та ін.

Незважаючи на це прокурор області вимагає від правоохоронних органів ефективніше протидіяти корупції у сфері високих корупційних ризиків.

Також прокурор області відзначив, що загалом координаційна діяльність прокуратури Львівщини сприяла  позитивним зрушенням. Спостерігається зменшення кількості тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, а їх питоме співвідношення є одним з найнижчих у державі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.