Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

facebook.com

Вівторок, 9 липня 2013, 17:13

У Новояворівську стартував фестиваль "Молода Галичина"

У неділю, 7 липня, у місті Новояворівську Яворівського району Львівської області стартував ХХІІ Міжнародний фестиваль молодих виконавців сучасної української пісні «Молода Галичина-2013».

У цьогорічному фестивалі, який триватиме до 12 липня, візьмуть участь юні таланти з 15 держав світу, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Журі фестивалю очолює відомий український композитор, ректор Вищого музичного училища ім.Глієра, народний артист України Олександр Злотник.

До складу журі також входять:
Мар’ян Шуневич, народний артист України, співак; Вітаутас Жукас – композитор, продюсер, аранжувальник, арт-директор Міжнародного конкурсу юних талантів «KaunasTalent» з Литви; Харлей Блюз – рок-музикант, співак, продюсер з Бельгії; Марек Крауз – музикант, магістр культури з Польщі; Толга Гюрді – член Міжнародної асоціації «WAFA», президент Міжнародного фестивалю «ShiningStar» з Туреччини та інші.

Фестиваль відбувається за сприяння Львівської обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.