Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

Варіанти.net

Четвер, 17 травня 2012, 10:19

«Книга грає у футбол»: у Львові вручили Кубок футбольного чемпіонату серед письменників

Вчора, 16 травня, у Палаці Потоцьких відбулося урочисте нагородження учасників футбольного чемпіонату серед письменників. Кубок «Книга грає у футбол» отримала німецька збірна, срібно отримали поляки, а українці – бронзу.

Привітали команди Василь Косів, заступник мера міста з гуманітарних питань, який запросив всіх письменників приїхати на Форум видавців, а також Гарольд Герман, аташе з питань культури Посольства Німеччини в Україні, який зізнався, що сподівається з таким самим результатом виступить також і футбольна збірна Німеччини під час Євро-2012 у Львові.

Перші матчі Кубку футбольного чемпіонату серед письменників було проведено у Берліні, наступний етап змагань відбувся у Кракові, а вчора у Львові було зіграно останні матчі.

На жаль, українська письменницька збірна показала не найкращий результат, не вдалося здобути жодної перемоги, правда у їхніх суперників значно більше досвіду у подібних змаганнях.

Окрім матчів, у трьох країнах також відбувалися літературні читання.

До складу письменницької збірної України входять: Сергій Жадан (капітан команди), Олександр Сидоренко, Володимир Сергієнко, Євген Положій, Павло Коробчук, Олександр Ушкалов, Ігор Зарудко, Євген Свічкар, Сергій Рожко, Дмитро Стретович, Тарас Шако, Андрій Пивоваров.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.