Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

newsmarket.com.ua

Середа, 10 липня 2013, 09:52

У Львові відкрили кримінальну справу проти військовослужбовця, який розстріляв котів

За заявою про жорстоке поводження з тваринами у Львові відкрито кримінальну справу щодо військослужбовця, який 24 червня на даху будинку на площі Старий Ринок розстріляв кішку та кошенят.

Про це йдеться у прес-релізі Західноукраїнського товариства захисту тварин.

У цій справі призначено слідчого. Крім того, зоозахисники та небайдужі мешканці Львова тримають справу на контролі.

На місце злочину одразу після його вчинення очевидцями та сусідами негайно були викликані представники ППС Галицького райвідділу органів МВС у м. Львові. Щоправда, пробувши пару хвилин, міліціянти, не побачивши підстав злочину, забралися геть. Лише через кільканадцять днів справа таки зрушила з місця.

До слова, в Україні існує закон „Про захист тварин від жорстокого поводження”, Кримінальний кодексу України та указ прем’єр міністра Азарова М.Я. від 03.05.2012 щодо посилення контролю, відповідальності та негайного реагування щодо розслідування злочинів проти тварин, тож військовослужбовець може відповісти перед законом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.