Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

drohobych-rda.gov.ua

Середа, 10 липня 2013, 13:44

ТРК Львів траслюватиме відкриття "ралі Галіція"

12 липня о 19:30 ТРК "Львів" здійснюватиме пряму трансляцію відкриття десятого "ралі Галіція".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Церемонія відкриття ралі відбудеться 12 липня перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької, що на проспекті Свободи о 19:30.

Перед відкриттям гонщики проїдуть дві спецділянки протяжністю 12,75 км, потім повернуться у парк сервісу для миття бойових автомобілів. Звідтам екіпажі відправляться у центр на відкриття змагань. Також на церемонії відкриття гонки біля Оперного театру, розігруватимуть поїздку з єдиним заслуженим майстром спорту України Олесандром Салюком старшим.

У зв’язку із проведенням церемонії відкриття у п'ятницю і нагородження у суботу, на декілька годин перекриватимуть одну сторону проспекту Свободи.

Крім того, завтра поблизу села Загір'я відбудеться тестова ділянка для гонщиків. Довжина ділянки становить 4,3 км. Старт автомобілям даватимуть лише після фінішу попереднього бойового екіпажу.

Ознайомлення з трасою тестової ділянки почнеться в 15:00. Тестові заїзди проходитимуть з 16:00 до 19:00. Старт автомобілю даватимуть лише після фінішу попереднього.

Нагадаємо, що 12-13 липня у Львівській області відбудеться кубок Європи з ралі "Х ралі Галіція", де екіпаж української команди Ascania Racing Team Олексій Кікірєшко-Андрій Ніколаєв виступатиме на автомобілі класу WRC.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.