Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ukr.obozrevatel.com

Середа, 10 липня 2013, 13:59

Адвокати доктора "Пі" стверджують, що легітимність його наукових звань та дипломів підтверджено

Захист обвинувачуваного в шахрайстві Андрія Слюсарчука заявляє про підтвердження легітимності всіх дипломів і наукових звань свого підзахисного.

Про це на прес-конференції сказали адвокати Слюсарчука.

"Кваліфікаційний рівень Андрія Тихоновича (Слюсарчука) повністю відповідає виданим йому дипломам... Низка відповідей (від вищих навчальних закладів) підтверджує легітимність цих дипломів", - сказав адвокат Тарас Яцуляк.

При цьому він зазначив, що деякі ВНЗ на запит прокуратури заявляють, що видавалися ці дипломи випадково або помилково.

Водночас адвокати підкреслюють, що перевірка дійсності всіх дипломів і наукових звань Слюсарчука була проведена до початку розгляду кримінальної справи проти нього й, відповідно, сумнівів у їх легітимності виникати не повинно.

Також адвокат Андрій Денисенко заявив, що Слюсарчук досі абсолютно законно носить звання професора й науковий ступінь доктора наук.

Крім того, адвокати звернули увагу, що суд абсолютно не розглядає на судових засіданнях успішність операцій, проведених Слюсарчуком, а акцентує увагу на нещасних випадках, які стались із пацієнтами лікаря.

Адвокати заявляють, що зараз сам Слюсарчук перебуває в задовільному психологічному стані й сподівається на позитивне для себе рішення суду.

Джерело: Українські Новини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.