Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

nadvirna.info

Середа, 10 липня 2013, 14:37

35-річний чоловік побив двох пенсіонерів, одного з них до смерті

В кінці червня, до реанімаційного відділення із побиттями доправили двох 73-річних дідусів. Один з потерпілих помер у лікарні наступного дня.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Лікарі повідомили правоохоронців про це правоохоронців.

«На місце події одразу виїхала слідчо-орперативна група, правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження пенсіонери отримали внаслідок побиття» - розповів начальник Сколівського РВ ГУ МВС України у Львівській області Ігор Малькович.

У ході перевірки правоохоронці з’ясували, що того дня обоє пенсіонерів йшли сільською дорогою, вони побачили, що їхній 35-літній односельчанин, у стані алкогольного сп’яніння, викрикує посеред дороги. Дідусі зробили чоловіку зауваження, попросили буди тихіше, адже вже пізно і люди сплять. Однак перехожого це обурило і він жорстоко побив пенсіонерів. Один із потерпілих наступного дня помер у лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.  Зловмисника затримано, наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.