Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 11 липня 2013, 11:35

«?Рожеві? ?Окуляри?»? в ефірі лише три місяці,? ?а нас вже копіюють,? ?за нами повторюють.? ?Це приємно?»? ?– ?Христина Гевко?

Пора вже ламати суспільні стереотипи.? ?Телевізор може бути не тільки? «зомбоящиком?» ??– ?з нього можна почерпнути багато цікавого і корисного.? ?Просто треба знати,? ?що переглядати,? ?і вміти відсіювати зайве.

Сучасне телебачення? ?дуже? ?впливає на підсвідомість людей,? ?а особливо дітей.? ?У наш час медіаспоживання діти просто поглинають те,? ?що їм пропонують різні джерела інформації? – ?радіо,? ?телебачення,? ?інтернет?. ?Тому? ?створення якісного дитячого телепродукту на українському телебаченні є дуже важливим.? ?Певну активність можна спостерегти і на львівському телепросторі.

Дитячі програми для львівської телевізійної кухні? – ?не новинка.? ?Правда,? ?не всі вони можуть похвалитися добрим смаком.? ?За останніх півроку програм для дітей і про дітей? ?у телепросторі побільшало,? ?і,? ?варто сказати,? ?що за якістю та інформаційним наповненням? ?«досолювати?»? їх не треба.? ?Дитяча програма? «?Рожеві Окуляри?» ?належить до одних із них.?

Ця інформаційно-розважальна програма з часу виходу в ефір збирає біля екранів телевізорів? ?велику кількість? ?глядачів.? ?Це підтверджує і високий рейтинг,? ?який стабільний вже протягом трьох місяців,? ?і кількість переглядів у відеомережі? Youtube?.? ?Програму? «?Рожеві Окуляри?» ?дивляться як дорослі,? ?так і діти.? ?Це зрозуміло,? ?адже? ? через програму? ?дітей виховують,? ?навчають і з? ?нею? ?відпочивають.

З часу виходу в ефір журналісти програми спілкувались з багатьма відомими людьми Львівщини,? ?зірками кіно та естради,? ?професійними спортсменами.

Напевне,? ?бачити світ так,? ?як його бачать крізь? «?Рожеві Окуляри?» ?журналісти та вся команда програми,? ?подобається не тільки глядачам.? ? Адже? ?оригінальні? «?фішки?»?,? ?приколи зі зйомок,? ?невдалі кадри,? ?студійні ведучі-діти – ?все це особливості програми,? ?які віднедавна наслідують й інші схожі проекти.? ?«Рожеві Окуляри?»? в ефірі лише три місяці,? ?а нас вже копіюють,? ?за нами повторюють.? ?Це приємно?» ? – ?радо підкреслює автор та керівник проекту Христина Гевко.

І все це тому,? ?що передача цікава,? ?пізнавальна? ?та ще й розважальна.? ?А ще головний її критерій? – ?якість.? ?Змістовно наповнений та гарний телевізійний продукт? – ?це те,? ?що мають можливість дивитись щосуботи та щонеділі глядачі? ?ТРК? «?Львів?»?.

І найголовніше,? ?«Рожеві Окуляри?»? відкриті до відгуків та співпраці.? ?Пропонуємо тим діткам,? ?які любить життя,? ? які? ?дивиться на світ яскраво і весело,? ?хто хоче спробувати себе перед телекамерою,? ?заповнити анкету на сайті,? ?щоб взяти участь у зйомках сюжетів.? ?Будьте певні,? ?що всі анкети? ?розглянуть.?

І не забувайте дивитись? «?Рожеві Окуляри?»? у суботу об? ?11.30.? ?та щонеділі о? ?16.30.? ?на ТРК? «?Львів?»?.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.