Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 11 липня 2013, 14:39

Яворівський пророкує капець Януковичу

Президент Віктор Янукович розуміє, що вихід Юлії Тимошенко на волю означатиме для нього повний капець. 

Про це розповів народний депутат Володимир Яворівський на презентації своєї книги «Лежати. Суд іде!».

«Я не знаю чи Юлію Тимошенко точно випустять до виборів, про це важко сказати напевне, але думаю Янукович прекрасно розуміє, що її поява це повний капець, абсолютний. Лідера, рівного їй – немає. До неї не може дістати ні Яценюк, ні Кличко, ні «Свобода», ні Тягнибок, їм дуже важко з нею порівнятися та з її досвідом», - сказав нардеп.

Також Яворівський зазначив, що вірить в те, що колишнього прем'єр-міністра Юлію Тимошенко випустять на волю і зараз він володіє інформацією про те, що її відпустять на лікування до Німеччини, де їй уже дозволять спілкуватись із журналістами. А це, за його словами, новий етап боротьби за неї.

«Є три передумови появи Юлії Тимошенко − це зняття судимості, це її бажання і чи дозволить їй здоров’я. І взагалі я вважаю, що Тимошенко повинна залишитись загальноукраїнським лідером, навіть якщо вона не буде президентом. І якщо прийде вона, то ми всі будемо працювати на неї», - відзначив на презентації народний депутат України Михайло Косів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.