Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zakarpattya.net.ua

Четвер, 11 липня 2013, 15:30

Цьогоріч Львівська залізниця за ходіння по коліях оштрафувала 1482 особи

Залізничники спільно з працівниками воєнізованої охорони проводять рейдові перевірки в місцях масового ходіння громадян залізничними коліями станцій та перегонів з метою попередження наїздів рухомого складу на громадян. За шість місяців 2013 року за ходіння по колії було затримано 1534 і оштрафовано 1482 особи на суму 50 403 грн.

Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Затриманих порушників не лише штрафують, але насамперед проводять для них роз’яснювально-виховні бесіди, у яких розповідають про правила перебування на залізничних об’єктах, правила безпеки, демонструють жахливі наслідки порушень цих вимог.

Згідно зі статистикою, протягом першого півріччя 2013 року на залізниці було травмовано 51 особу, з них 27осіб загинуло. За відповідний період 2012 року травмувалися 48 осіб, загинуло 26. На жаль, серед травмованих цьогоріч уже троє дітей віком до 16 років.

Основні причини травмування — ходіння залізничними коліями та перехід колії у невстановленому місці. Також залізничники визначили, що більше порушують правила безпеки, а відтак і травмуються, чоловіки (41 випадок за півроку проти 10 випадків травмування жінок).

Прикметно і те, що цього року випадки травмування стаються у будь-який час доби, більше того – 30% травмувань сталися посеред білого дня від 12.00 до 18.00!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.