Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

unn.com.ua

П'ятниця, 12 липня 2013, 11:21

"Львівобленерго" може відключити шахту "Надію" від електропостачання

Борг ДВАТ „Шахта „Надія” за спожиту електричну енергію станом 12 липня 2013 року становить 2,2 млн грн, з них 0,8 млн грн — заборгованість за травень-червень 2013 року, 1,4 млн грн — розтермінований борг попередніх періодів.

Про це Варіантам повідомив відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

11 червня 2013 року ПАТ „Львівобленерго” керуючись чинним законодавством України обмежило електропостачання ДВАТ „Шахта „Надія” до рівня аварійної броні і в зв’язку з відсутністю будь-яких розрахунків за спожиту електроенергію зі сторони споживача було заплановане повне припинення електропостачання на 09 липня 2013 року.

ДВАТ „Шахта „Надія” надало ПАТ „Львівобленерго” гарантії щодо здійснення розрахунків і погашення заборгованості до 12 липня 2013 року, у зв’язку з чим ПАТ „Львівобленерго” не здійснило заходів щодо припинення електропостачання боржнику.

У випадку невиконання даних гарантійних зобов’язань 15 липня 2013 року ПАТ „Львівобленерго” зобов’язане повністю припинити електропостачання ДВАТ „Шахта „Надія”, про що керівництво шахти офіційно попереджено повідомленням 09 липня 2013 року. 

ПАТ „Львівобленерго” враховуючи важливість електропостачання такого об’єкту як шахта для екологічної безпеки Львівщини офіційно звернулось до Львівської обласної державної адміністрації, Прокуратури Львівської області, Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області, Держенергонагляду у Львівській області, Управління СБУ у Львівській області, Червоноградської міськради вирішити питання розрахунків ДВАТ „Шахта „Надія” за спожиту електроенергію та запобігти надзвичайним ситуаціям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.