Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vovskaya-obl.etov.com.ua

П'ятниця, 12 липня 2013, 12:35

"Львівводоканал" отримає на баланс каналізаційні мережі від колишнього будинку заводу "Полярон"

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив передачу на баланс ЛМКП "Львівводоканал" зовнішніх господарсько-побутових каналізаційних мереж житлового будинку на вул. Пимоненка,19, що колись належав ВО "Полярон".

Звіт про виконання протокольного доручення щодо цього питання був заслуханий на засіданні виконкому сьогодні, 12 липня, інформує кореспондент Варіантів.

Згідно із заслуханою на засіданні службовою запискою, при передачі будинку на Пимоненка в комунальну власність, дворова каналізаційна мережа не була передана на баланс ЛМКП "Львівводоканал" і на даний час є безгосподарною.

Утім, представники міськради здійснили обстеження внутрішньобудинкових мереж і виявили, що ті перебувають у справному стані, натомість, за їх висновками, зовнішні каналізаційні мережі потребують заміни.

Проект ухвали про прийняття у власність "Львівводоканалу" зовнішніх господарсько-побутових каналізаційних мереж на вулиці Пимоненка,19 наразі готується у міськраді.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.