Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

starshiydoma.at.ua

П'ятниця, 12 липня 2013, 13:12

На вул. Стуса і Б.Хмельницького розроблять детальний план території

Виконавчий комістет Львівської міської ради дозволив розробку детального плану території на двох ділянках у Львові: в межах вул. Б. Хмельницького, вул. В. Липинського, залізничної колії та вулиць В. Стуса, Тернопільської та парку "Залізна вода".  

Відповідне рішення виконком ухвалив на своєму засіданні сьогодні, 12 липня, інформує кореспондент Варіантів.

Згідно з інформаційною запискою, впровадження рішень детального плану території у місті Львові дозволить впорядкувати територію з визначенням заходів для більш раціонального її подальшого використання, покращити обслуговую, інженерну та транспортну інфраструктуру, вирішити питання резервування територій, оформлення землекористування.

Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території на Липинського-Хмельницького визначене приватне підприємство "Квант-інвест", на Стуса-Тернопільській - Львівський апеляційний адміністративний суд.

Нагадаємо, рішення виконкому у січні 2013 року  про розроблення детального плану території у межах вулиць Зеленої, Липової Алеї, Стуса, Кубанської супроводжувалось скандалом та протестами громадськості.







Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.