Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Варіанти.net

Четвер, 17 травня 2012, 12:00

Журналісти сумніваються, що львівські міліціонери отримують платню за охорону матчів та концертів

Львівські журналісти мають сумніви щодо адекватної оплати керівництвом Галицького районного відділку міліції роботи міліціонерів, які займаються охороною футбольних матчів та інших комерційних заходів.

Підставою для сумнівів стала заява колишнього працівника МВС Віталія Дядюка до прокуратури, яку чоловік надав і редакції. У ній йдеться про те, що у Галицькому районному відділку міліції не ведуться табелі обліку робочого часу. То ж додаткові години роботи міліціонерів та різноманітних заходах нікуди не вносять, а бухгалтерія немає підстав для нарахування оплати за ці години. Віталій Дядюк ствердив, що ще з 2008 року працівники Галицького РВМ до сьогодні не отримала чималу суму.

Журналісти надали інформацію про перевірку Галицького райвідділку міліції Державною фінансовою інспекцією. У витягу з акту перевірки йдеться про те, що керівник РВ Іваночко табелів на вимогу інспекторів таки не видав.

«Під час матчу Арсенал київ та Карпати Львів стадіон охороняли 522 міліціонери, 30-40 з Галицького району. Тобто гроші на рахунок міліції надходили, - розмірковують журналісти.

Джерело Ратуша

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.