Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Макропоказники

newpolityka.in.ua

Субота, 13 липня 2013, 16:17

У травні випуск промислової продукції на Львівщині зменшився на 4,5% в порівняні з відповідним періодом 2012 року

У січні-травні 2013 року проти січня-травня 2012 року випуск промислової продукції У Львівській області зменшився на 4,5%.

Про це повідомило головне управління статистики у Львівській області.

Підприємства добувної промисловості і розроблення кар’єрів скоротили обсяги виробництва на 0,2%, переробної промисловості –  на 4,9%, з постачання електроенергії,  газу, пари та кондиційованого повітря  на 5,4%.

У переробній промисловості відносно січня-травня 2012  року відбулося скорочення обсягу виробництва на підприємствах: з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції на 6,9%, металургійного виробництва,  виробництва готових металевих виробів, крім виробництва машин
і устаткування  - на 8,8% машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування  - на 11,3%  з виробництва гумових і пластмасових виробів,  іншої неметалевої мінеральної продукції - на 15,0%. 

Нагадаємо, індекс промислової продукції на Львівщині за січень-квітень 2013 року відносно до аналогічного періоду 2012 року склав 95,7%.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.