Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 15 липня 2013, 17:53

Міська влада не має права втручатися у будівництво на Тарнавського, ? Садовий

Департамент містобудування Львівської міськради не погоджував проектну документацію будівництво багатоповерхового житлового будинку на вулиці Генерала М. Тарнавського, 48, відтак немає права проводити перевірку ділянки на Тарнавського, 48.

Про це йдеться в офіційній відповіді Львівського міського голови Андрія Садового на запит депутата Анатолія Країнського.

Натомість проект будівництва багатоповерхового житлового будинку на вулиці Тарнавського, 48 погоджений у службах держнагляду, у філії ДП "СДЕО - Центральна служба державної будівельної експертизи" у Львівській області "Львівдержбудекспертиза" за № 14-00388-10 від 05.08.2013 та затверджений інвестором (замовником ТзОВ "Будінвест").

Депутат Анатолій Країнський 30 травня скерував міському голові Львова Андрію Садовому запит стосовно незаконного будівництва на вул. Тарнавського.

Окрім цього, правоохоронні органи проводять досудове розлідування за фактом застосовування фізичної сили працівником ТзОВ «Будінвест» Ф, до депутата міськради Анатолія Країнського.

Нагадаємо, мешканці вулиці Тарнавського та прилеглих до неї вулиць у Львові вимагають зупинити будівництво 7-поверхового будинку № 48 між будинками 50 і 52. Вони вимагають проведення громадських слухань і погрожують судом у разі, якщо їх вимоги не будуть виконані.

За словами Анаталія Країнського, "Будінвест" пред'явив лише документи на висадження дерев на цій території, інших документів немає.

Фірма «Будінвест» спеціалізується на будівництві елітного житла в центрі Львова. Фірма неодноразово потрапляла в аналогічні ситуації, адже її проекти передбачають ущільнення забудови в центральній частині міста, що викликає активний спротив мешканців.    

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.