Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 15 липня 2013, 18:08

Правоохороннці розслідують напад працівника скандальної компанії "Будінвест" на депутата міськради

Правоохоронні органи проводять досудове розлідування за фактом застосовування фізичної сили працівником ТзОВ «Будінвест» до депутата міськради Антолія Країнського.

Про це Варіантам повідомив депутат Країнський.

Інцидент стався 30 квітня, під час зустрічі мешканців вулиці Тарнавського та депутата Анатолія Країнського з представниками "Будінвесту", який проводить будівництво 7-поверхового будинку № 48 між будинками 50 і 52.

"Четверо представників "Будінвесту" з розвиненою фізичною статурою почали проявляти фізичний тиск. Це був удар з поштовхом, який припався на мене, потім один з них схопив мене за одяг. В цей момент в перепалку втрутилася одна людина, яка нас розняла", - розповів Анатолій Країнський.

Країнський написав заяву про це у Галицький районний відділ міліції. Зокрема, Країнський написав заяву на працівника "Будінвесту" громадянином Ф. , який проявив некультурні випади стосовно депутата та людей.

До сьогодні ніякого прогресу в досудовому розслідуванні немає, - стверджує Країнський.

Нагадаємо, мешканці вулиці Тарнавського та прилеглих до неї вулиць у Львові вимагають зупинити будівництво 7-поверхового будинку № 48 між будинками 50 і 52. Вони вимагають проведення громадських слухань і погрожують судом у разі, якщо їх вимоги не будуть виконані. 

За словами, Анаталія Країнського, "Будінвест" пред'явив ордер на видалення зеленних насаджень по вулиці Тарнавського, 48. Інших документів нікому не показали. Цей ордер видала Львівська міськрада.

30 травня депутат Анатолій Країнський скерував міському голові Львова Андрію садовому запит стосовно незаконного будівництва на вул. Тарнавського.

Власниками "Будінвесту" є брати нардеп від УДАРу Ярослав та Богдан Дубневич, Ігор Миколайчук, Віктор Коць та екс-депутат Львівської міськради, голова ЛМО ВО «Батьківщина» Михайло Мужилівський.

«Будінвест» спеціалізується на будівництві елітного житла в центрі Львова. Фірма неодноразово потрапляла в аналогічні ситуації, адже її проекти передбачають ущільнення забудови в центральній частині міста, що викликає активний спротив мешканців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.