Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

kiev.all.biz

Вівторок, 16 липня 2013, 12:32

Депутати звернуться до правоохоронців та мерії щодо неправомірних дій АТП-1

Депутатська група, яка проводила інспекцію ЛК АТП-1 прозвітує на сесії міськради цього четверга та за результатами звіту звернеться міського голови Андрія Садового, управління транспорту Львівської міськради та правоохоронців.

Про це на прес-конференції повідомив депутат Валерій Веремчук.

Контрольна комісія провела 7 засідань, 4 з яких на підприємстві АТП-1. Члени комісію виявили факти неефективного та нераціонального використання ресурсів команального майна та порушення законодавства.

АТП-1 закупило 18 вживаних автобусів. Члени комісії нарікають на те, що автобуси семи різних виробників, тому ремонт таких покупок буде проблемним.

Зокрема член комісії Михайло Семчій повідомив про необліковану та незареєстровану рекламу на маршрутках АТП-1.

Підприємство зареєструвало лише 7 великих та 2 мелі реклами. Крім цього, комісія виявила російськомовну рекламу, яка заборонена законодавством.

Інший член комісії Мирон Кузишин запевняє, що ЛК АТП-1 відмиває кошти через страхові компанії. АТП-1 здійснює страхування у трьох фірмах, проте акти є від однієї, - пояснює Мирон Кузишин.

Також комісія втивила, що орендовані автобуси здають у касу лише 10 гривень виручки, а власні транспортні засоби приносять прибутку від 900 до 2500 грн. До слова, на підприємсті близько третині власних автобусів, а решта орендовані. Оренда автобуса передбачає екіпаж, тобто АТП-1 бере автобуси в оренду разом з водіями.

Нагадаємо, 22 січня, комісія провела першу перевірку перевізників у Львові щодо виконання договору, під час якої вияснила, що автобуси АТП №1 не виходять на маршрути вчасно.

Також депутати Львівської міськради підозрюють АТП-1 у неправомірному використанні коштів на паливо для автобусів, відтак просять прокуратуру перевірити ці факти. Йдеться про заправку автобусів на АЗС "ОККО".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.